Mindful yoga i Vile – Torsdage: 28/3 + 4/4 + 11/4 + 25/4

Foråret er lige omkring hjørnet og tiden er nu til, at vække kroppen efter den dvale, som vi har befundet os i henover vinteren. Prøv at vække din krop med Mindful Yoga. Du vil mærke den skønne fornemmelse af forårsrengøring af din krop. Lyder det ikke dejligt?

Vi skal arbejde med simple fysiske Mindful Yoga øvelser, herunder vejrtrækningsøvelser, små meditationsøvelser og afspænding af kroppen.

I Mindful Yoga er fokus ikke så meget på indlæring af krævende stillinger, som kræver mange års træning. Vores fokus vil være at opleve flow og nærværet i den enkle og bevidst udførte bevægelse. I mindfulbaseret Yoga er vi bevidst opmærksomme på åndedrættet og kroppens bevægelse. Krop og åndedræt er vores anker.

I Mindful Yoga lærer vi øvelser der virker restituerende, beroligende og samtidig er de også energigivende. Vi kan sige at kroppen og åndedrættet er ligesom indgangsdørene ind til os selv, ind til velvære, nærvær og livsenergi.  Indgangsdøren til krop og sind J

HUSK:

  • Løstsiddende tøj og medbring gerne en yogamåtte (hvis du har en) og et tæppe. Jeg har nogle enkelte, som jeg medbringer til lån.
  • Undlad at spise lige før yogatimen – da det så vil boble og syde for meget i maven.

Glæder mig til at hilse på dig                 Forårshilsner fra Lisbeth

Reserver 4 torsdage:    28/3 + 4/4 + 11/4 + 25/4

Tidspunkt:                        kl. 18.30 – 20.00

Pris.                                   200 kr. for alle 4 gange. Betales til Lisbeth første gang

Tilmelding:                       mail tinalutje@live.dk eller sms 20205530

Mange hilsner Anne Grethe og Tina

Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer. Bogmærk permalinket.