Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://vileforsamlingshus.dk. Hjemmesiden ejes af foreningen bag Vile Forsamlingshus

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, opbevarer vi din email-adresse og det tilhørende indtastede navn. Email-adresserne bruges til at sende nyhedsbrev om aktiviteter og andre informationer fra Vile Forsamlingshus.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler ikke dine data med nogen.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, opbevares din email-adresse og det indtastede navn indtil du selv ønsker at afmelde din email-adresse fra listen.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har tilmeldt nyhedsbrevet på denne hjemmeside, kan du til enhver tid ændre dine data (email-adresse og navn). Hvis du ønsker det, kan du bede om at få en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Yderligere information

Hvis der skulle blive konstateret et databrud, meldes dette straks ud til modtagere af nyhedsbrevet, samt på hjemmesiden.